930×122 CAPRA 5

lac

PITEȘTEAN ORIPILAT DE ȘTRAND: „LAC ÎMPUȚIT, BĂNCI URÂTE, PAVELE STRÂMBE!”

Sunt piteșteni cărora noul look al parcului Ștrand le provoacă disconfort. Este și cazul unui piteștean care, sub semnătura Cristian Pavelescu, aduce critici dure proiectului de modernizare cu bani europeni a bătrânului parc.

Citiți și: Pitești. Hoț la bătrânețe! Imaginile video care îl fac de râs!

„Nu ştiu pe ce aţi cheltuit atâţia bani, pentru că în afară de alei şi de bănci nu aţi schimbat mare lucru. Lacul este la fel de împuţit şi plin de plante, iar marginile lacului sunt la fel de căzute, sparte sau deteriorate. Băncile sunt aceleaşi de dinainte de modernizare: puţine, urâte şi pline de apă. Pavelele sunt montate strâmb, au spaţii între ele și se vede clar că sunt instalate de neprofesionişti.

(…) Dacă tot aţi scris un proiect, ar fi fost cazul să îl întocmiţi așa cum trebuie şi să ţineţi cont de ceea ce v-am semnalat mai sus. Mai ales trebuie intervenit la lac, în vederea curăţării lui şi a amenajării malurilor.

Citiți și: Argeș. Au mers cu bicicletele pe lacul înghețat și au căzut în apă

Este încă un exemplu de cheltuire aiurea a banilor publici! Eu sunt nemulţumit de rezultatul acestei „modernizări.”, scrie cetățeanul în condica electronică de reclamații de pe site-ul www.domnuleprimar.ro.

Pe același subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-parcul-strand-redeschis-azi-super-galerie-foto/ și http://epitesti.ro/stiri/oribil-gunoaie-pesti-morti-si-imbranceli-parcul-strand-galerie-foto/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • razvan spune:

    Pe mine m-a deranjat faptul ca au stricat podetul mic de unde hraneam lebedele cand eram mici …. e mai usor sa strici

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90