930 x122 grota rece

Pitesti

Pitești. Scandal mare la ștrandul din Trivale! Un tânăr a ajuns la spital

Pitești. Scandal mare la ștrandul din Trivale! Un tânăr a ajuns la spital

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Scandal la ștrandul din Trivale! Sâmbătă, mai multe persoane venite să se relaxeze s-au luat la ceartă.

Implicați în conflict au fost un minor de 15 ani și doi tineri, de 22, respectiv 29 de ani.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

La fața locului au intervenit două echipaje de poliție de la Secția 3 Poliție Pitești.

 

De asemenea, la locul incidentului a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, care l-a preluat și transportat pe tânărul de 22 de ani la spital.

Acesta se lovise la o mână, în urma conflictului.

 

Peste 10 persoane au fost audiate de polițiști în urma scandalului. Până în acest moment nicio persoană nu a depus plângere la Poliție.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ștrand de pe raza municipiului Pitești.

În scurt timp, două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată.

Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicați un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, precum și un alt bărbat, de 29 de ani.

În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând cercetări și cu privire la infracțiunile de loviri sau alte violențe și distrugere.

Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la care punerea în mișcare a actiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării.

 

Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3