EcoMoto 930×122

anca maria rădulescu

SENZAȚIONAL! ABSOLVENTĂ DE „BRĂTIANU”, AUR LA BALCANIADA DE GEOGRAFIE!

Performanță excelentă a României la Balcaniada de Geografie! Echipa noastră s-a clasat pe primul loc în competiția care a avut loc recent în Belgrad (Serbia)!

Citiți și: VIP CU ELICOPTERUL ÎN PITEȘTI (VIDEO)

Rezultatul a fost posibil și datorită unei absolvente a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Este vorba de Anca Maria Rădulescu, medaliată cu aur.

Anca Maria a obținut aurul alături de alți doi colegi de-ai săi din lotul țării noastre: Ionel Alexandru Petrușcă (din Slatina) și Andrei Tudor Suciu (din București). O contribuție la această performanță și-a adus și Irina Andrada Crăciun (din Constanța), care și-a adjudecat medalia de argint.

Citiți și: REMARCABIL! ROMÂNIA, AUR LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE GEOGRAFIE

Precizăm că Anca Maria Rădulescu a absolvit în acest an Colegiul Național „I.C. Brătianu”, la profilul matematică-informatică bilingv engleză, trecând apoi cu media 10 Bacalaureatul olimpicilor: 10 la matematică, 10 la fizică și 10 la limba și literatura română!

Anul trecut Anca Maria Rădulescu a obținut medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Geografie de la Cracovia, din Polonia.

Profesor de geografie la Colegiul Național „I.C. Brătianu” i-a fost Ionuț Enache. (Foto: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3