930×122 CUMPANA 5

anca maria rădulescu

SENZAȚIONAL! ABSOLVENTĂ DE „BRĂTIANU”, AUR LA BALCANIADA DE GEOGRAFIE!

Performanță excelentă a României la Balcaniada de Geografie! Echipa noastră s-a clasat pe primul loc în competiția care a avut loc recent în Belgrad (Serbia)!

Citiți și: VIP CU ELICOPTERUL ÎN PITEȘTI (VIDEO)

Rezultatul a fost posibil și datorită unei absolvente a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Este vorba de Anca Maria Rădulescu, medaliată cu aur.

Anca Maria a obținut aurul alături de alți doi colegi de-ai săi din lotul țării noastre: Ionel Alexandru Petrușcă (din Slatina) și Andrei Tudor Suciu (din București). O contribuție la această performanță și-a adus și Irina Andrada Crăciun (din Constanța), care și-a adjudecat medalia de argint.

Citiți și: REMARCABIL! ROMÂNIA, AUR LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE GEOGRAFIE

Precizăm că Anca Maria Rădulescu a absolvit în acest an Colegiul Național „I.C. Brătianu”, la profilul matematică-informatică bilingv engleză, trecând apoi cu media 10 Bacalaureatul olimpicilor: 10 la matematică, 10 la fizică și 10 la limba și literatura română!

Anul trecut Anca Maria Rădulescu a obținut medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Geografie de la Cracovia, din Polonia.

Profesor de geografie la Colegiul Național „I.C. Brătianu” i-a fost Ionuț Enache. (Foto: Facebook)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90