Donaris 930 x 122

dică

SOȚII DICĂ CER IAR APROBARE PENTRU LOCUINȚE ÎN PITEȘTI

Soții Nicolae (fostul mare jucător de fotbal al lui FC Argeș și Steaua, acum antrenor secund la FC Steaua Bucureşti) și Corina Dică revin cu o nouă cerere la Primăria Pitești pentru aprobarea proiectului lor de construire a unor imobile de locuințe colective.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În toamna anului trecut comisia de urbanism a Consiliului Local le-a respins solicitarea, motivând că proiectul are lacune în privinţa regimului de înălţime. Consiliul a decis ca atare după ce doi dintre proprietarii din zona în care soții Dică urmau să construiască au reclamat regimul de înălţime propus şi faptul că viitorul imobil ar fi prea aproape de locuinţele lor.

De această dată, soților Dică li se alătură un alt investitor, Mugur-Mihail Toader.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Imobilele (nu este precizat numărul lor) pentru care investitorii cer elaborarea Planului Urbanistic Zonal ar urma să fie ridicate pe strada Rahova II, nu pe unul, ci pe două terenuri aflate în proprietatea solicitanților. Potrivit adresei înaintate Primăriei, fiecare clădire va avea demisol (cu garaje), parter (cu spații cu altă destinație, neprecizată, decât cea de locuit) și 3 sau 4 etaje.

Cel mai probabil, locuințele, odată construite, ar urma să fie vândute sau închiriate.

Proiectul poartă semnătura arhitectului Anton Staicu.

Rămâne de văzut dacă acum municipalitatea va da, în sfârșit, undă verde acestui proiect imobiliar. (Foto: Facebook Dică Corina)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3