Donaris 930 x 122

Pitesti

STRADĂ DIN TRIVALE, PRĂBUȘITĂ! CÂND VA FI REPARATĂ?

Strada „Pinului” din cartierul piteștean Trivale a fost afectată grav de ploile abundente căzute zilele trecute. Practic, pe o porțiune de câțiva metri strada s-a prăbușit în urma unei alunecări de teren. Din fericire, nu au existat victime. Perimetrul afectat a fost delimitat și închis traficului rutier.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Piteștenii din zonă sunt îngrijorați că situația s-ar putea agrava având în vedere că meteorologii au emis pentru aceste zile un nou cod galben de ploi însemnate cantitativ. Va mai dura, însă, până când strada va fi reparată.

Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului, ne-a precizat că la această oră se află în lucru studiul geofizic. Urmează ca după finalizarea studiului, pe baza rezultatelor sale, să fie realizat un proiect și apoi să fie desemnată firma sau firmele care să opereze reparațiile. Chiar dacă alegerea constructorului se va face prin selecție de oferte, fără licitație ținând cont de caracterul de urgență, va mai trece ceva timp până la deschiderea șantierului. Viceprimarul nu ne-a putut preciza o dată aproximativă pentru începerea lucrărilor. Prețul estimativ este, potrivit aceleiași surse, de circa 4.000.000 de lei.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90