930×122 CAPRA 5

bucuresti

UN TREN A AVUT O ÎNTÂRZIERE DE DOUĂ ORE

Un tren care circulă pe ruta Craiova – Pitești – Bucureşti a ajuns astăzi la destinaţie cu o întârziere de peste două ore din cauza unor defecţiuni, potrivit Mediafax. Este vorba de trenul InterRegio 1892. Pe bună dreptate, întârzierea i-a scos din sărite pe călători.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

„Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt la nivelul căii de rulare.”, precizează CFR Călători într-un comunicat de presă.

Compania informează că în cazul în care apar defecţiuni la instalaţia electrică şi de încălzire din cauza gerului personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Călătorii sunt sfătuiţi să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, adaugă CFR Călători. (Foto Arhivă: enational.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90