SMART KIDS 930X122

înjunghiat

UPDATE: MANAGERUL GENERAL DE LA LEONI, ÎNJUNGHIAT

Managerul general de la Leoni, înjunghiat. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat, cetățean francez, director la firma Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

UPDATE: Bărbatul, Luc Nenon, în vârstă de 59 de ani, managerul general de la Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat, posibil cu un cuțit, în omoplatul drept. Suspectul este soția lui, tot cetățean francez. Incidentul s-a produs, posibil în urma unui scandal conjugal, în locuința în care, cu chirie, stau cei doi.

După incident, înjunghiat, managerul a ieșit din locuință în stradă, în zona unei spălătorii de pe Prelungirea Craiovei din Pitești. A fost văzut de un bărbat, care i-a acordat primul ajutor. A fost apelat numărul unic de urgență 112. O ambulanță s-a deplasat la fața locului și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență. Luc Nenon se află în afara oricărui pericol, starea lui fiind stabilă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Poliția a declanșat o anchetă, urmănd să afle exact circumstanțele în care s-a produs incidentul. La această oră, soția victimei este audiată la sediul Poliției Municipiului Pitești. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA