930×122 CAPRA 5

înjunghiat

UPDATE: MANAGERUL GENERAL DE LA LEONI, ÎNJUNGHIAT

Managerul general de la Leoni, înjunghiat. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat, cetățean francez, director la firma Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

UPDATE: Bărbatul, Luc Nenon, în vârstă de 59 de ani, managerul general de la Leoni Wiring Systems Pitești, a fost înjunghiat, posibil cu un cuțit, în omoplatul drept. Suspectul este soția lui, tot cetățean francez. Incidentul s-a produs, posibil în urma unui scandal conjugal, în locuința în care, cu chirie, stau cei doi.

După incident, înjunghiat, managerul a ieșit din locuință în stradă, în zona unei spălătorii de pe Prelungirea Craiovei din Pitești. A fost văzut de un bărbat, care i-a acordat primul ajutor. A fost apelat numărul unic de urgență 112. O ambulanță s-a deplasat la fața locului și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență. Luc Nenon se află în afara oricărui pericol, starea lui fiind stabilă.

Citiți și: Gentea: „Este prima dată când se întâmplă așa ceva în Pitești!”

Poliția a declanșat o anchetă, urmănd să afle exact circumstanțele în care s-a produs incidentul. La această oră, soția victimei este audiată la sediul Poliției Municipiului Pitești. (Foto: Arhivă)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA