930 x122 grota rece

incendiu

(VIDEO) UPDATE – PITEȘTI: INCENDIU LA CASĂ

UPDATE: Focul a pornit de la o afumătoare. La o gospodărie au ars acoperișul casei  pe o suprafață de 40 de mp, acoperișul unei anexe pe 30 de mp, 1.000 de kg de fân, 1 mc de lemne de foc și 10 anvelope de autoturism. La a doua gospodărie au ars acoperișul casei pe o suprafață de 70 de mp și podul casei, construit din lemn, pe 50 de mp.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă și un echipaj medical cu ambulanță SMURD de la Detașamentele Pitești și Bradu intervin la această oră la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Bănănăi și care s-a extins la o alta aflată în aceeași curte. Unei femei în vârstă de 79 de ani, mama proprietarilor celor două locuințe, i s-a acordat primul ajutor după ce a suferit un atac de panică. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA