Acasă / Tehnologie / SCANDAL ÎN ANAF. TENSIUNE MAXIMĂ
ANAF AUTO

SCANDAL ÎN ANAF. TENSIUNE MAXIMĂ

Scandal în ANAF. Tensiune maximă. Membrii Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP) din Direcțiile Regionale ale Finanțelor Publice dau în judecată angajatorii și pe președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală  (ANAF), anunță conducerea SNFP printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp pe adresa ePitești.

„Măsura este motivată de faptul că s-a dispus echivalarea pe funcții publice similare fără a se ține cont de dispozițiile OUG 43/2016 și ca urmare a interpretărilor oficiale date de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, creând astfel un prejudiciu major tuturor angajaților din structurile teritoriale ale finanțelor publice.

CITIȚI ȘI:

Subiectivismul în aplicarea legii, într-o țară membră UE și condusă, după cum ne plăcea să spunem până astăzi, de tehnocrați, nu este asumat și agreat de finanțiști, punându-se astfel un mare semn de întrebare asupra obiectivității administrării fiscale. (…)

Precizăm faptul că organizația noastră a negociat la nivelul Ministerului Muncii echivalarea salariilor pe funcții publice similare, motiv pentru care ne vedem obligați să ne folosim de toate mijloacele sindicale în vederea aplicării actului normativ aprobat de Guvern.”, se precizează în comunicat.

CITIȚI ȘI:

„Facem apel la prim-ministrul României, domnul Dacian Cioloș, ca autoritate responsabilă în înlăturarea derapajelor de la legea pe care însuși Guvernul a aprobat-o, să intervină, într-un moment de maximă tensiune teritorială, pentru a elimina suspiciunea că există o înțelegere guvernamentală în aplicarea subiectivă a legilor.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP).

V-ar mai putea interesa și:

CLUB HUSH NIMENI ALTU 1

ACŢIUNE ÎN FORŢĂ A INSPECTORILOR ANAF ASEARĂ ÎN CLUBURILE DIN PITEŞTI

Aseară, patronii mai multor cluburi din Piteşti au avut parte de invitaţi surpriză: reprezentanţii Agenției …

DISCOTECA

ANAF FACE REVELIONUL ÎN RESTAURANTE ȘI CLUBURI

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat cu puțin timp în urmă că va organiza …

PROTEST

ANGAJAȚII FISCULUI DIN JUDEȚE PROTESTEAZĂ

Angajații din administrațiile finanțelor publice din județe vor protesta astăzi. O parte vor opri lucrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire