Eurial 930 x 122

NEW_PLANET

New Planet aproape de inchidere, dupa redeschidere

Redeschis la inceputul anului supermarketul New Planet din Pitesti, detinut de catre cunoscutul omul de afaceri Marian Dragusin, a inceput deja sa se clatine. Sapte societati comerciale cu care firma lui Dragusin a colaborat de la redeschiderea supermatketului incearca in prezent sa isi recupereze in instanta debitele inregistrate in ultimele luni. O parte dintre acestea solicita chiar executarea silita.

DGM New Planet este actionata in instanta de catre Genalco Invest SRL din Pitesti si SC Rifco Trading SRL care solicita plata bauturilor alcoolice, racoritoarelor si cafelei cu care a  fost aprovizionat magazinul. O alta firma argeseana care a cerut executarea silita a fost SC Turexim din Bradu, firma care produce confectii metalice, insa acesteia i-a fost respinsa actiunea din instanta. SC Seca Distribution si Aquila Part Prod Com sunt doua firme din Ploiesti care solicita in instanta plata datoriilor si tot pentru executare silita au optat si SC Siga&Co si SC Tricotaje Somesul.

Se pare ca ghinioanele se tin lant de omul de afaceri Marian Dragusin in ultima vreme. În urma cu cateva luni, Marian Dragusin ramanea fara o mare suprafata de teren, la Topoloveni, de vina fiind atat managementul sau defectuos, cat si un derapaj legat de activitatea AVAS, cea de la care medicul Dragusin a cumparat Vinalcool Arges. In plus, datoriile sale catre bugetul de stat au crescut de la luna la luna, conform ultimelor date de la Finantele Publice Arges, numai Vinalcool avand o datorie de aproape 40 de miliarde de lei vechi, aflandu-se din acest motiv pe locul 10 in topul datornicilor catre bugetul de stat. Cel mai probabil, statul va trece la executarea silita a omului de afaceri, existand sperante minime ca patrimoniul societatii va putea acoperi aceste datorii.

555×222  MAIA
eurial 570×90