930×122 POSADA 5

avarie

O avarie pe conducta Apa Arges a lsat fara apa trei comune

În noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs o avarie importantă pe conducta care alimentează cu apă comunele Poiana Lacului, Moşoaia şi Băbana. Cei care incearca sa repare stricaciunile spera ca pana la miezul noptii sa fie reluata furnizarea apei.

Nu doar locuitorii celor trei comune au trebuit să reziste fără apă timp de o zi, ci şi animalele de la Grădina Zoologică Piteşti. Conducta cu pricina se afla în administrarea Apă Argeş, care însă nu mai dispune nici de personal şi nici de tehnologie pentru a interveni. Ca atare, s-a cerut ajutorul celor de la Apă Canal. „De dimineaţă am fost anunţaţi de avarie, ne-au cerut să intervenim noi.

Trebui să înlocuim şi o piesă, aşa că lucrarea este destul de dificilă. Avaria a apărut pe drumul nou care leagă Trivale de Găvana, motiv pentru care au rămas fără apă comunele Băbana, Poiana Lacului şi Moşoaia, dar şi Grădina Zoologică din Găvana. Am decis să ne implicăm, desigur Apă Argeş urmând să plătească lucrările ulterior. De dimineaţă tot lucrăm, sperăm ca până la miezul nopţii să rezolvăm avaria şi să se poată da drumul din nou la apă”, ne-a explicat situaţia Mihail Săndulescu, şeful departamentului Reţele Apă şi Canal din cadrul societăţii piteştene.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90