NOR CURIER 930X122

incendiu

UPDATE: COPIL DE 2 ANI, DECEDAT

UPDATE: Copil de 2 ani, decedat. Potrivit ISU Argeș, copilul a fost declarat decedat la spital. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Conform primelor informații, copilul ar fi fost găsit în stare de inconștiență de bunicul acestuia. 

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Incendiul s-a manifestat într-o singură cameră a locuinței, cameră în care a fost găsit și copilul. Pompierii vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

Un copil în vârstă de doar 2 ani este în stare de inconștiență după ce s-ar fi intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit la o casă din comuna argeșeană Rucăr (situată pe strada Libertății).

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu doar câteva minute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit sursei citate, este posibil ca mai multe persoane să fi fost surprinse de incendiu în casă.

La fața locului intervin echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul cu o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv).

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3