930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

ZIUA COPILULUI, ÎN MIOVENI. SPORT ȘI MUZICĂ. PROGRAMUL

Ziua Copilului, în Mioveni. Sport și muzică. Programul. De Ziua Internaţională a Copilului, oraşul constuctorilor de automobile – prin Centrul Cultural, CS Dacia Mioveni 2012, CS Mioveni și Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini – va organiza manifestări cultural-artistice, competiţii sportive şi spectacole.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Evenimentele de vineri, 1 iunie 2018, vor începe la ora 10. În Centrul Civic, cei mici vor desena pe asfalt, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 și CS Mioveni vor face demonstrații de karate și judo.

De asemenea, pasionaţii de şah sunt aşteptaţi la sediul vechi al Centrului Cultural, acolo unde se va disputa Cupa „1 iunie”.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Concursurile de baschet și tenis de masă vor începe la ora 11 și se vor desfășura tot pe platoul din Centrul Civic, în organizarea Asociației Sportive a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini.

Tot de la ora 11, pe stadionul de la Liceul Tehnologic Mioveni va avea loc un campionat de fotbal între clasele cu profil tehnic. În plus, pe terenul de fotbal din Colibași (calea ferată) CS Mioveni va organiza un campionat de minifotbal, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 vor face demonstrații.

Pe 1 iunie 2018, Centrul Civic se va însufleți din nou la ora 17. Este ora de la care copiii vor putea asista la un spectacol cu personaje din povești.

De la ora 18, pe scenă vor urca artiştii Centrului Cultural Mioveni, trupele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și elevii Clubului Copiilor Mioveni. Seara se va încheia cu un concert Dorian Popa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3