930 x122 grota rece

obsedat sexual

OBSEDAT SEXUAL, LIBER PE STRĂZILE DIN PITEȘTI. AICI A FOST VĂZUT!

Obsedat sexual, liber pe străzile din Pitești. Astăzi, în jurul orei 12, un bărbat a fost văzut de câteva studente ale Universității Pitești în timp ce se masturba.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Incidentul a avut loc pe scările care duc spre căminul studențesc ,,Gheorghe Doja” din Piteşti.

Poliția Locală a fost sesizată, astfel încât un echipaj va monitoriza zona pentru prinderea individului.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piteşti, face un apel către cetățeni să anunțe instituția pe care o reprezintă în cazul în care se confruntă cu o situație similară. Numărul de telefon al Poliției Locale la care piteștenii sunt invitați să sune este 0248.210.230.

Din spusele studentelor martore la incident, bărbatul, care s-a făcut nevăzut, are în jur de 40 de ani, constituție atletică, 1,75-1,80 înălțime, ten deschis, față ovală și păr scurt – șaten. Purta o cămașă maro cu mânecă scurtă și pantaloni de culoare închisă. Nu părea a fi un om al străzii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90