Kaia 930 x 120

ambulanta

Romeo & Julieta din…Beleti-Negresti

Au fost nenumãrate cazurile în care unii semeni de-ai nostri au luat hotãrârea de a-si pune capãt zilelor, motivul principal fiind acela al problemelor de dragoste. Dar niciodatã nu s-a întâmplat ca cei implicati sã ia hotãrârea de comun acord, singura exceptie fiind a unei familii din Slatina, in care cei doi soti au decis sã-si punã capãt zilelor aici la noi, mai precis în Pãdurea „Trivale”.

De regulã, ba unul, ba celãlalt lua hotãrârea de a se sinucide, provocând tristete si durere în propriile familii. Un caz în care doi soti au luat decizia de a se sinucide, s-a petrecut acum si la noi în Arges, mai precis în Beleti-Negresti, acolo unde Gheorghe Florin si sotia acestuia Elena Stãnescu au dorit sã repete povestea celor doi celebri îndrãgostiti Romeo si Julieta.

Cum Elena Stãnescu, de 39 de ani, începuse sã-si bãnuiascã sotul- pe Gheorghe Florin Stãnescu, de 40 de ani- , de infidelitate, l-a asteptat pe acesta sã vinã acasã pentru a avea loc o oaresce discutie lãmuritoare. Acu, care credeti cã ar fi fost bãrbatul care pus în fata faptului împlinit sau chiar a unor bãnuieli si-ar fi recunoscut infidelitatea? Cã Gheorghe Florin „Romeo” chiar o fi înselat-o pe Elena „Julieta” sa ori nu, nu se stie cu sigurantã, cert este doar faptul cã acesta nu a recunoscut nimic, mai mult, pentru a-si dovedi dragostea fatã de sotia sa, cei doi au hotãrât sã-si punã capãt zilelor, dupã cum au jurat în ziua nuntii în fata slujitorului Domnului, adicã pânã când „moartea îi v-a despãrti”.

De comun acord, acestia au adus în camerã o sticlã al cãrei continut era otrãvitor si, punându-si în câte un pãhãrel o anumitã cantitate, în timp ce se uitau ochi în ochi, au dat pe gât continutul recipientilor. Noroc cã gestul celor doi a fost observat la timp de cãtre un vecin care a anuntat la timp atât politia cât si ambulanta, personalul medical ransportându-i pe „Romeo si Julieta” la Sectia Urgente din cadrul Spitalului Judetean si unde, dupã aplicarea tratamentului de specialitate, sunt în afara oricãrui pericol.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3