New Profesional Consult 930 x 122

meteorologi

VREMEA, SCHIMBARE RADICALĂ

Vremea, schimbare radicală. Pentru săptămâna 3-10 septembrie 2018, meteorologii anunță temperaturi care se vor situa peste valorile normale ale acestei perioade.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

În schimb, deși temperaturile vor fi ridicate, începând de mâine, vor fi furtuni, în special în zona de vest a țării. Vremea va fi caracterizată de instabilitate atmosferică, cel puțin până la jumătatea săptămânii viitoare.

Potrivit anunțului făcut de meteorologi la Digi24, se pot înregistra, până miercuri, precipitații abundente, frecvente descărcări electrice și căderi de grindină în vestul și sud-vestul țării.

Citiți și: Trei cutremure în aproximativ o jumătate de oră!

De asemenea, și în restul teritoriului, inclusiv în regiunea Muntenia (și județul Argeș), se pot înregistra precipitații, pe arii restrânse, însă normale pentru această perioadă a anului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3