Kaia 930 x 120

Update: Negus s-a ales cu dosar penal dupa accident

Accidentul a avut loc undeva in jurul orei 10 pe varianta din apropierea Hypermarketului Carrefour langa Autostrada Bucuresti- Pitesti, protagonisti fiind actualul vicepresedinte al partidului Ecologist, Ion Negus, pasagera aflata in masina acestuia si o autofurgoneta Iveco.

Desi asfaltul umed ar fi trebuit sa-l determine pe Ion Negus sa-si conduca prudent Dacia Logan, se vede treaba ca cel de la volan nu a tinut cont de acest lucru. Intrat cu oarecare viteza in curba, soferul a pierdut controlul volanului, iar Loganul a intrat in derapaj, s-a izbit violent de glisiera metalica, dupa care a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal de o furgoneta Iveco al carei sofer, Cristi Sebe, de 33 de ani din Pitesti, nu a putut evita impactul.

In urma coliziunii, cei doi ocupanti ai Loganului, Ion Negus si Florina Grigore, de 30 de ani, din Plesoiu- Olt (agent de paza la o societate din localitate), au avut nevoie de interventia echipei de descarcerare pentru a putea iesi dintre fiarele contorsionate ale caroseriei.

Transportati cu ambulantele la sectia Urgente a Spitalului Judetean, in urma investigatiilor, medicii au constatat ca cei doi au suferit vatamari corporale usoare, nefiindu-le pusa viata in pericol. Cat priveste autoturismul, doar Rematul mai poate face ceva din acesta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90