930×122 CAPRA 5

Update: Negus s-a ales cu dosar penal dupa accident

Accidentul a avut loc undeva in jurul orei 10 pe varianta din apropierea Hypermarketului Carrefour langa Autostrada Bucuresti- Pitesti, protagonisti fiind actualul vicepresedinte al partidului Ecologist, Ion Negus, pasagera aflata in masina acestuia si o autofurgoneta Iveco.

Desi asfaltul umed ar fi trebuit sa-l determine pe Ion Negus sa-si conduca prudent Dacia Logan, se vede treaba ca cel de la volan nu a tinut cont de acest lucru. Intrat cu oarecare viteza in curba, soferul a pierdut controlul volanului, iar Loganul a intrat in derapaj, s-a izbit violent de glisiera metalica, dupa care a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal de o furgoneta Iveco al carei sofer, Cristi Sebe, de 33 de ani din Pitesti, nu a putut evita impactul.

In urma coliziunii, cei doi ocupanti ai Loganului, Ion Negus si Florina Grigore, de 30 de ani, din Plesoiu- Olt (agent de paza la o societate din localitate), au avut nevoie de interventia echipei de descarcerare pentru a putea iesi dintre fiarele contorsionate ale caroseriei.

Transportati cu ambulantele la sectia Urgente a Spitalului Judetean, in urma investigatiilor, medicii au constatat ca cei doi au suferit vatamari corporale usoare, nefiindu-le pusa viata in pericol. Cat priveste autoturismul, doar Rematul mai poate face ceva din acesta.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90