EcoMoto 930×122

allianz țiriac

POLIŢIA ARGEŞ BATE PALMA CU ALLIANZ-ȚIRIAC

Poliţia Argeş bate palma cu Allianz-Țiriac. În cursul acestei luni, peste 400 de autoturisme din parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș urmează să fie asigurate.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

În urma procedurii de selecție, vehiculele IPJ Argeș vor avea încheiate asigurările de tip RCA (răspundere civilă obligatorie) la firma Allianz-Țiriac, precizează pentru ePitești purtătorul de cuvânt al instituției, Florin Popa.

Contractul pentru care vor fi asigurate mașinile este de aproximativ 125.000 de lei. Asta înseamnă în jur de 300 de lei pentru asigurarea fiecărui autoturism, potrivit sursei citate.

Citiți și: Argeș. Fetița dispărută, acum!

Cele aproximativ 400 de vehicule fac parte din primul lot de autoturisme care beneficiază de asigurare de tip RCA. Pentru celelalte mașini se vor organiza alte proceduri de selecție a asigurătorului, atunci când asigurările existente vor fi pe punctul de a expira.

Poliţele de tip RCA asigură maşinile pentru situaţiile în care ar fi implicate în accidente rutiere din vina polițiștilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3