NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE – ARGEȘ: IMPACT VIOLENT, ACCIDENT MORTAL

UPDATE – Argeș: Impact violent, accident mortal. Accidentul s-a produs, informează Poliția Argeș, după ce șoferul autoturismului, în timp ce se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea către autostrada Pitești-București, nu a adaptat viteza de mers într-o curbă la dreapta.

Citiți și: Un tânăr pompier a trecut prin cele mai mari emoții

Șoferul mașinii a pierdut controlul asupra volanului, autoturismul intrând în coliziune pe contrasens cu un TIR, condus regulamentar de un șofer în vârstă de 50 de ani, din județul Dolj. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 4:30, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna argeșeană Drăganu.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune. În urma impactului, două persoane (ambele din autoturism) au rămas încarcerate. Una dintre ele (o femeie în vârstă de 52 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj) a decedat. Cealaltă persoană, șoferul, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Este vorba de soțul femeii decedate (un bărbat în vârstă de 51 de ani, tot din Albeni), care are politraumatisme și era inconștient.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, echipaje cu două ambulanțe SMURD (de terapie intensivă mobilă și, respectiv, de prim ajutor) și un echipaj de pompieri cu o autospecială de la Detașamentul Pitești.

Pe perioada intervenției circulația auto în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90