Donaris 930 x 122

cetateni

PROIECT EUROPEAN ÎN MIOVENI

Proiect european în Mioveni. Miercuri, 23 ianuarie 2019, de la ora 10, la Centrul Cultural Mioveni, va avea loc seminarul „Viitorul tinerilor Europei sub președinția României”, eveniment organizat în cadrul programului WISE.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Proiectul ”WISE – While Innovating and Strenghtening Europe” („Inovând și consolidând Europa”) este cunoscut în Mioveni, fiind deja derulate o parte dintre activitățile acestuia.

Unele activități se desfășoară atat la nivel local, cât și internațional, fiecare partener organizându-și propriile activități, cu respectarea tematicilor stabilite prin proiect.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Cele 16 țări partenere care au elaborat și care implementează împreună proiectul sunt Franța, Italia, Slovenia, Muntenegru, Albania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Croația, Olanda, Spania, Macedonia, Serbia, Grecia, Cehia și România (prin orașul Mioveni).

Precizăm că proiectul, finanțat prin programul „Europa pentru cetățeni”, a fost lansat în luna decembrie a anului 2017 și va fi finalizat în luna mai 2019. Acesta urmărește să contribuie la înțelegerea de către cetățeni a Uniunii Europene, a istoriei și a diversității ei, să consolideze cetățenia europeană și să îmbunătățească participarea civică și democratică la nivel european.

România deține în prezent, pentru o perioadă de șase luni, președinția Consiliului Uniunii Europene.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90