Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident. Trimisă Descarcerarea. În mașină se afla o singură persoană, șoferul, în vârstă de 56 de ani, din comuna argeșeană Stolnici. Din fericire, în ciuda informațiilor inițiale, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. ”Victima este conștientă. Acuză dureri în piept și prezintă escoriații la nivelul frunții. Are contuzie toracică și traumatism cranio-cerebral”, precizează ISU Argeș. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Conform Poliției Argeș, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul, o Skoda, a ieșit în afara părții carosabilie și s-a izbit de un pom.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc pe DJ 679, pe raza satului Pădureți al comunei argeșene Lunca Corbului.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un autoturism ar fi intrat într-un pom. O persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu modul de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto interior: ISU Arge, foto principal: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3