pizzeria sapori  930 122

Spitalul-Judetean-Arges

Batut cu scaunul de un recidivist

Fiind plecat o perioadă de câţiva ani din localitate natală – Dobreşti – ( nu foarte departe, ci doar până la Penitenciarul Colibaşi acolo unde a trebuit să execute o condamnare pentru o infracţiune), la revenire Ninel Uţă, de 31 de ani, mai mereu auzea de pe la consăteni, tot felul de vorbe urâte despre comportamentul soţiei sale.

Că cei care spuneau astfel de lucruri s-au dovedit a fi totuşi nişte oameni pe care inteligenţa nu-i prea dădea afară din casă şi, chiar dacă acesta ar fi fost adevărul măcar o parte din „cei 7 ani de acasă”, nu i-ar fi determinat să comenteze. Dar, aşa cum se spune din bătrâni „gura lumii slobodă şi doar pământul o poate acoperi”.

Nici unul cu scaun la cap, eventual în…cap

Luni, când i-au auzit urechile numai vorbe grele la adresa nevestei sale, vorbe aruncate de Vasile Udrescu, de 58 de ani, din Fureşti – Dobreşti, încornoratului Ninel Uţă i s-a „pupăzat auzul şi văzul”, aşa că punând mâna pe un scaun, a făcut ţăndări geamul de la magazinul din centrul localităţii apoi, intrând în incinta acestuia a pus mâna pe bărbatul respectiv, căruia i-a „înmuiat oasele şi gura”, victima fiind transportată şi internată la Spitalul Judeţean din Piteşti. Oamenii legii solicitaţi la respectivul eveniment au demarat cercetările în urma cărora i-au întocmit agresorului un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi distrugere.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90