New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN FAȚĂ LA ”ZINCA”

UPDATE 2: Accidentul a fost provocat de un taximetrist, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers, iar autoturismul pe care îl conducea a lovit un Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla un piteștean de 18 ani.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

În urma impactului, Volkswagen-ul a lovit un stâlp. În Golf se aflau și două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, din Pitești. Una dintre fete, pasageră pa bancheta din spate, a fost rănită. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Accident în față la ”Zinca”. Contrar informațiilor inițiale, tânăra nu era pieton, ci pasager în autoturism, autoturism care a intrat într-un stâlp din beton. Victima, în vârstă de 18 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și avea escoriații. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Un accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe strada Egalității din Pitești, în fața Colegiului Național ”Zinca Golescu”. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o fată a fost accidentată.

La fața locului a ajuns un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3