Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN FAȚĂ LA ”ZINCA”

UPDATE 2: Accidentul a fost provocat de un taximetrist, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers, iar autoturismul pe care îl conducea a lovit un Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla un piteștean de 18 ani.

Citiți și: Dramă în cartierul Craiovei din Pitești

În urma impactului, Volkswagen-ul a lovit un stâlp. În Golf se aflau și două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, din Pitești. Una dintre fete, pasageră pa bancheta din spate, a fost rănită. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Accident în față la ”Zinca”. Contrar informațiilor inițiale, tânăra nu era pieton, ci pasager în autoturism, autoturism care a intrat într-un stâlp din beton. Victima, în vârstă de 18 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și avea escoriații. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Accident grav! Pieton rănit!

Un accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe strada Egalității din Pitești, în fața Colegiului Național ”Zinca Golescu”. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o fată a fost accidentată.

La fața locului a ajuns un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90