NOR CURIER 930X122

bazinul olimpic

(VIDEO) COPII ÎN PERICOL LA BAZIN. DIRECTORUL ZICHIL, REACȚIE HALUCINANTĂ: „AȘA, ȘI?”

Copii în pericol la bazin. Directorul Zichil, reacție halucinantă: „Așa, și?” Bazinul Olimpic din Pitești, administrat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP), este locul în care ajung zeci, poate sute de copii, în special pentru cursurile de înot.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

În fața bazinului, pericol: la un stâlp de energie electrică firele nu sunt izolate corespunzător. Există riscul potențial de electrocutare, în special pentru copiii de vârste mici, într-un momemt de neatenție din partea părinților.

Pentru a evita orice risc, autoritățile trebuie să remedieze problema. Imaginile au fost filmate de ePitești ieri după-amiază:

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

În administrarea SPEP-ului se află și iluminatul public din oraș. L-am contactat telefonic pe directorul executiv Constantin Zichil.

Răspunsul inițial al lui Zichil a fost halucinant. După ce ne-a spus că este într-o discuție și să-l informăm exact despre ce este vorba, directorul ne-a replicat senin: ”Așa, și?” ”Așa, și?”, în condițiile în care i-am precizat că firele pot reprezenta un pericol pentru copii.

”Nu știam, vă mulțumesc că mi-ați sesizat”, a încheiat Constantin Zichil discuția cu noi, după ce ne-a precizat că ”toate situațiile apărute le remediem”. Și dacă s-ar fi întâmplat o tragedie, ce ați fi spus, Constantin Zichil? Tot ”Așa, și?”

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3