EcoMoto 930×122

bârla

PRIMARUL DIN BÂRLA ANUNȚĂ MĂSURI SPECIALE ÎN COMUNĂ

Primarul din Bârla anunță măsuri speciale în comună. Un focar de pestă porcină africană a fost confirmat în urmă cu doar câteva zile în Șerbănești – județul Olt, localitate care se învecinează cu comuna argeșenă Bârla.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Prin urmare, primarul din Bârla, Gheorghe Voicu (foto), anunță că se impun anumite interdicții pentru satul Bădești, care aparține de comuna argeșeană.

Potrivit unei informări pe care administrația locală din Bârla a primit-o de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș, ”localitatea Bădești intră în zona de supraveghere a focarului de pestă porcină africană”.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Situația impune măsuri speciale, printre care și interdicția de a deplasa animalele din și spre această localitate fără notificarea și acordul DSVSA Argeș. Pentru mai multe detalii, click pe imagine:

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90