Donaris 930 x 122

bârla

Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum!

Citiți și: Accident deosebit la grav, la Mioveni! Două mașini, praf, femeie rănită la față

Update. Ora 22.40. Poliția Argeș transmite oficial:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, au fost găsite trei persoane decedate, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor.

Citiți și: Operațiune de căutare la Barajul Budeasa: Mobilizare pentru găsirea unui tânăr dispărut

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeșeni, s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani, decedate, fără urme de violență, din primele verificări.

Trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Știrea inițială

O adevărată dramă s-a petrecut în localitatea argeșeană, Bârla!

Din primele informații de la fața locului, trei persoane în vârstă au fost găsite într-o casă fără suflare.

Se pare că acestea ar fi intoxicate cu monoxid de carbon.

 

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90