pizzeria sapori  930 122

spanzurat_padure

S-a spanzurat dupa ce a fost externat din sanatoriu

Cu un dosar de cercetare penală la activ (motiv pentru care a fost dat la un moment dat în urmărire generală), provenind dintr-o familie dezorganizată din judeţul Olt şi suferind pe deasupra şi de unele afecţiuni pulmonare, Ion Gorcea, de 27 de ani, din localitatea Alimăneşti Izvoarele – Olt, a fost nevoit să se interneze din luna mai – până pe data de 5 septembrie la Sanatoriul de la Valea Iaşului.

Recunoscut de personalul medical al spitalului

Pe data de 5 septembrie, atunci când i-a fost făcută externarea, Ion Gorcea a rugat cadrele medicale să-i dea voie să-şi lase acolo sacoşa cu lucrurile personale, între acestea fiind şi documentele de identitate şi cele medicale. După ce cadavrul acestuia a fost descoperit, mai mulţi localnici l-au recunoscut pe sinucigaş pe care-l văzuseră umblând pe uliţe de la momentul externării din Sanatoriul „Sf. Andrei” din Valea Iaşului.

In jurul orei prânzului, Mihai Craciun, aflat cu treabă prin pădurea situată în punctul „Dealul Glomei” care aparţine satului Ungureni – Valea Iaşului, a descoperit cadavrul unui bărbat care atârna de o cracă a unui copac. Sosiţi la scurt timp de la solicitare, oamenii legii au avut nevoie de minute bune pentru a reuşi să taie cablul oţelit cu care tânărul alesese să-şi pună capăt zilelor. Nu au găsit asupra acestuia niciun document de identitate, asta pentru câteva ore, atunci aflând cine este bărbatul spânzurat de la personalul medical al Sanatoriului „Sf. Andrei”, din Valea Iaşului. Motivul acestei sinucideri rămâne un mister, sinucigaşul nelăsând un bilet prin care să-şi justifice gestul.

555×222  MAIA
570×90 MAIA