New Profesional Consult 930 x 122

salvamont

SALVAMONT ARGEȘ, ÎN DOLIU

A murit Valentin Badea, responsabil al Salvamontului piteștean între anii 1982 și 1990.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

„Domnul profesor Valentin Badea, responsabil al Salvamont Pitești între anii 1982-1990, ne-a părăsit. A plecat poate într-o lume mai bună, unde refugiile construite cu atâta trudă și marcajele nu sunt distruse.

Chiar și după ce nu a mai răspuns de formația piteșteană, Vali Badea a continuat să organizeze împreună cu noi tabere cu elevii de liceu (Colegiul „I.C. Brătianu”) și gimnaziu, tabere în care prelua zone întregi, unde împrospăta marcajele, îndrepta sau înlocuia stâlpii distruși sau furați sau refăcea vopseaua refugiilor construite de Salvamont Pitești, Scara și Fereastra Zmeilor.

Citiți și: Argeș. Salvamontiștii se revoltă!

Generații întregi de adulți din Argeș ne spun că au început să meargă și să iubească muntele în taberele de refacere a marcajelor turistice organizate de profesorul de geografie Vali Badea.

Acum două săptămâni, când a primit medalia noastră de „50 ani Salvamont Argeș”, emoționat, a sărutat-o! Vă mulțumim din suflet, pentru tot, DOMNULE PROFESOR! La revedere…”, transmite echipa Salvamont Argeș. (Sursă foto: Facebook Salvamont Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3