NOR CURIER 930X122

județul argeș

VREMEA ÎN JUDEȚUL ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI – ESTIMĂRI METEO

Vremea în județul Argeș în următoarele 2 săptămâni – Estimări meteo. Cu excepția extremității de nord, muntoase, Argeșul nu a avut parte de ninsori de la începutul actualului sezon rece. Situația va rămâne neschimbată, cel mai probabil, și în următoarele două săptămâni.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Cel puțin așa arată estimările de vreme pentru 13-26 ianuarie 2020 date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă în această săptămână, iar săptămâna viitoare doar în unele zile vor fi posibile precipitații, dar în general slabe.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

În perioada 13-17 ianuarie, media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 8 la 3 grade, rămânând mai ridicată decât în mod normal, îndeosebi în primele zile.

În continuare, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime va fi apropiată de valorile obișnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 1 și 5 grade.

Media temperaturilor minime se va situa între -4 și -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade, în intervalul 24-26 ianuarie 2020, conform estimărilor de vreme comunicate de ANM.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3