930×122 CAPRA 5

coronavirus

PRIMĂRIA ANUNȚĂ CĂ DEZINFECȚIA CONTINUĂ ÎN PITEȘTI

Primăria Pitești informează că acțiunea de dezinfecție a continuat în municipiu și azi noapte și va continua și în următoarele zile: “Dezinfecția continuă în Pitești.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Acțiunea, care a cuprins tot orașul, a început la ora 03:00 dimineață și s-a derulat în toate cartierele din Pitești, urmând să fie reluată pe parcursul următoarelor două zile, în intervalul orar 03:00-09:00, inclusiv în toate cartierele noi”.

Pe de altă parte, Primăria anunța zilele trecute că în această săptămână va fi demarată și acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a spațiilor interioare comune la toate blocurile de locuințe din municipiu (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Conform articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3