930 x122 grota rece

coronavirus

PRIMĂRIA, COMUNICAT ÎN ATENȚIA PITEȘTENILOR

Primăria Pitești comunică: „Primăria Municipiului Pitești continuă și în această săptămână campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Se fac eforturi susținute pentru a finaliza operațiunea în curs până la sfârșitul săptămânii actuale, acțiunea de dezinfecție fiind desfășurată atât cu mijloace mecanizate, cât și cu atomizoare, acolo unde nu pot pătrunde mașinile, în fiecare cartier de locuințe.

Pentru eventualele observații sau sesizări referitoare la modul în care se efectuează dezinfecția zonelor publice, rugăm cetățenii să apeleze la numărul de telefon 0248.984, de luni până joi în intervalul orar 8:30-14:30, iar vineri între orele 8:30 și 11:30.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

De asemenea, continuă și montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc în cartierele Piteștiului. Precizăm că aprovizionarea cu materialele necesare se realizează în continuare cu greutate, unele dintre dispozitive prezentând defecte de fabricație, motiv pentru care vor fi înlocuite, iar cele defecte le vor fi returnate furnizorilor. Până la sfârșitul săptămânii în curs este programată și finalizarea acestei operațiuni.

Orice sesizare cu privire la eventualele probleme apărute va fi adresată la numărul de telefon 0248.984, în intervalele orare menționate.

Pe măsură ce va fi realizată aprovizionarea cu substanțe dezinfectante avizate sanitar, va fi demarată și acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a spațiilor interioare comune la toate blocurile de locuințe din municipiu, operațiune planificată pentru săptămâna următoare.

Solicităm în continuare sprijinul asociațiilor de proprietari pentru accesul în scările de bloc. Mulțumim pentru înțelegere și colaborare!”. (Sublinierile aparțin redacției) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90