930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: A MURIT DUPĂ CE A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN COPAC

UPDATE ORA 22:30: „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității Căteasca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului și gardul unui imobil.

Citiți și: Tragedie: Soția unui pompier a murit în urma unui accident cumplit

În urma coliziunii, bărbatul a decedat”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citiți și: Exclusiv. Au apărut imaginile. Accident LIVE, BMW-ul Poliției, zob!

UPDATE ORA 22: „Șoferul, singurul ocupant al mașinii, a fost găsit încarcerat și în stare de inconștiență”, informează ISU Argeș.

Un grav accident rutier a avut loc luni seara, după ora 21, în comuna Căteasca, pe DJ 702G (satul Coșeri). O mașină a ieșit în afara părții carosabile.

„Conducătorul auto, singurul ocupant, este încarcerat”, anunță Biroul de presă al IPJ Argeș.

„Spre locul accidentului se deplasează un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ”, anunța, cu puțin timp în urmă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

555×222 grota rece
570×90 MAIA