930×122 CAPRA 5

controale

Controale la Poliție, după cazul cu tortură aplicată de oamenii legii

Controale la Poliție, după cazul cu tortură aplicată de oamenii legii. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a dispus declanşarea la nivelul structurilor Poliţiei Române a unui proces de reanaliză a petiţiilor şi sesizărilor fără caracter penal care au fost înregistrate în ultimele 24 de luni, măsura fiind luată pentru identificarea eventualelor situaţii în care petenţii ameninţă cu acte de violenţă.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

El a mai a afirmat , referindu-se la cazul poliţiştilor de la Secţia 16, acuzaţi de tortură şi lipsire de libertate în mod ilegal, că ministerul are toleranţă zero faţă de astfel de activităţi, faţă de „astfel de indivizi”.

Nouă poliţişti de la Secţia 16 sunt urmăriţi penal pentru tortură şi lipsire de libertate în mod ilegal după ce au sechestrat două persoane pentru că le-au reproşat că nu poartă masca de protecţie, iar una dintre victime a fost lovită repetat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • bagator de seama spune:

    Vax albina crema puka.
    Niciodata nu se va face nimic in cazurile astea. Scandalul trebuie sa fie foarte mare pentru a se lua masuri.
    Ramane la niciodata.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90