New Profesional Consult 930 x 122

polițiști loviți

EXCLUSIV! Prima declarație în cazul polițiștilor agresați astăzi, în Pitești

Astăzi, doi polițiști din Pitești au fost agresați de un bărbat. Acest eveniment s-a petrecut după ce polițiștii au efectuat un control pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, într-un mijloc de transport în comun. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani (se pare că ar locui în cartierul piteștean Găvana), nu purta mască de protecție, iar atunci când polițiștii i-au cerut să se legitimeze, acesta a devenit extrem de violent. 

DECLARAȚIE ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EPITESTI.RO

Iată ce ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o sursă care a asistat la întreaga scenă:

„Eram cu mașina în spatele mașinii de poliție, iar echipajul în spatele autobuzului, în stația de lângă magazinul Argintex de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, sensul de mers către Bascov. Autobuzul a oprit în stație, iar cei doi polițiști au urcat, văzându-l probabil, de afară, că nu purta mască.

Au vorbit 5-10 secunde cu el și apoi au coborât toți trei. Bărbatul se vedea că era un pic agitat, iar unul dintre polițiști l-a prins de mână, cu intenția să nu fugă. Când polițistul a pus mâna pe el, bărbatul a început să-i lovească destul de rău pe amândoi. La un moment dat, am crezut că unul dintre agenți va cădea în urma loviturilor. Bărbatul a fugit și a trecut strada printre mașini.

Când l-am văzut m-am dat jos din mașină și l-am alergat și eu, împreună cu polițiștii. Am ajuns în spatele lui și am vrut să-l imobilizez, iar când s-a întors a vrut să mă lovească și pe mine. Imediat după, unul dintre polițiști a venit și i-a dat cu spray lacrimogen, apoi l-a încătușat.”

Bărbatul a mai avut și alte antecedente de acest fel. Potrivit IPJ Argeș, acesta era cercetat într-un alt dosar tot pentru lovire și alte violențe. (Subiectul pe larg: AICI)

(Foto descriptiv)

Sursă foto: Special Arad

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3