EcoMoto 930×122

polițist lovit

Update – Bărbatul care a fost violent cu polițiștii, reținut pentru 24 de ore

UPDATE ORA 17.34 : Bărbatul care a fost violent cu polițiștii, reținut pentru 24 de ore. Acesta mai era cercetat de Poliție într-un alt dosar care nu are legătură cu evenimentul de astăzi.

Citiți și: Exclusiv/Pitești: Polițist lovit cu piatra în cap, în spatele Primăriei

UPDATE ORA 14.15: Poliţiști din Piteşti loviți cu pumnul în faţă. „În cursul zilei de 25 martie a.c., un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat, într-un mijloc de transport în comun, un bărbat care nu purta mască de protecție.

Bărbatului în cauză i s-a cerut să respecte normele sanitare și să asigure protecția individuală prin purtarea măștii, însă acesta a refuzat. În această împrejurare, polițiștii i-au solicitat să se legitimeze, moment în care acesta a devenit agresiv verbal și fizic cu forțele de ordine.

Citiți și: Argeș: Noapte de pomină, cu scandal în bodegă. Un polițist a fost lovit

Bărbatul a fost imobilizat si condus la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale care se impun. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 13:50

Un act de violenţă, spontan, a avut loc în urmă cu puţin timp în municipiu. Din primele informaţii, în timpul unei altercaţii, doi poliţiști ar fi fost loviți cu pumnul în figură de către un bărbat.

Acesta a devenit recalcitrant în momentul în care o patrulă de poliţie a încercat să-l legitimeze, fiindcă nu purta mască în mijlocul de transport. Poliţiștii, victimele ultrajului, sunt de la Secţia 2 din Găvana.

Cercetările sunt în desfăşurare.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90