930X122 MAIA

incendiu

Video – Incendiu într-un bloc de lângă Școala 13 din Trivale

Video – Incendiu într-un bloc de lângă Școala 13 din Trivale

Citiți și: Dezastru total în Argeș: Vilă și anexe, afectate de incendiu, casă făcută scrum

UPDATE, ORA 17:29, ISU Argeș transmite: „Doua persoane din apartamentul unde a avut loc incendiul (bărbat 89 de ani și femeie 75 de ani) intoxicate cu monoxid de carbon au fost transportate la spital. O femeie de 34 de ani, care a suferit un atac de panică și un bărbat de 38 de ani, cu o plagă la un deget, nu au necesitat transportul la spital.

UPDATE, ORA 16.42, ISU Argeș transmite: Toate persoanele de la acea scară au fost evacuate în siguranță, un total de 9 cetățeni. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Incendiul s-a manifestat în zona sufragerie.

Citiți și: Pitești: Urgență în Centru! Arde

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit într-un apartament din blocul P15 , situat la etajul 3, din cartierul piteștean Trivale, lângă școala 13.

Din primele informații, din interiorul blocului a fost evacuată o mamă cu doi copii. Aceștia au coborât cu o autoscară de la etajul 4.

La fața locului intervin pompierii cu trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, plus două echipaje SAJ.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90