EcoMoto 930×122

director comercial metalimpex

Cel mai „certăreț” consilier local piteștean din PNL – fost director în firma implicată în scandalul zilei

Cel mai „certăreț” consilier local piteștean din PNL – fost director în firma implicată în scandalul zilei.

Așa cum v-am informat, la o firmă care asigură colectarea deșeurilor feroase de pe platforma Dacia din Mioveni a izbucnit astăzi un conflict spontan de muncă, angajații fiind nemulțumiți de salariile pe care le primesc, detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Video: Grevă cu zeci de angajaţi ai unei firme contractate de DACIA și AICI – Exclusiv. Liderul de Sindicat Autoturisme Dacia, declaraţii despre greva spontană de la Mărăcineni

Este vorba despre firma Metalimpex al cărei director comercial a fost pentru o perioadă Răzvan Șerbănoiu, unul dintre consilierii locali actuali ai PNL Pitești.

„Am fost director comercial acolo vreme de 10 ani. De la vârsta de 27 de ani! Dar am plecat de la firma respectivă încă din 2017”, ne-a declarat Răzvan Șerbănoiu (foto).

L-am întrebat pe acesta ce salariu a avut cât a fost în acea funcție, acesta nedorind să ne spună. „Este confidențial”, a mai declarat Șerbănoiu.

 

Răzvan Șerbănoiu este cunoscut pentru luările sale de poziție – de multe ori acide – din Consiliul Local Pitești, acolo unde este printre puținii consilieri care le ține piept celor de la PSD.

Sursă foto principal: bistriteanul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • robert spune:

    Poi PNL cu USR au majoritate in consiliu. Deci acest domn nu trebuie sa le tina piept singur celor de la PSD, asa ar fi logic, nu ? Dar logica lipseste

  • Alex Ivan spune:

    Pe logica asta e corect. Dar, exista un mare DAR! Dintre toti consilierii PNL si USR, unul singur are experienta, restul nu prea deloc. In atare conditii logica de mai sus nu mai are valoare!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3