SPALATORIE MURAY  930×122

greva

Video: Grevă cu zeci de angajaţi ai unei firme contractate de DACIA

Grevă cu zeci de angajaţi ai unei firme contractate de DACIA.

Citiți și: Activitate redusă la Uzina Dacia. Muncitori care rămân acasă

UPDATE ORA 12.30: Viorel Ungureanu, liderul Sindicatului Autoturisme Dacia, declaraţii privind greva angajaţilor METALIMPEX.

UPDATE ORA 9.30: Liderul de sindicat adresează un mesaj dur conducerii firmei (VIDEO)

 

Citiți și: Se opreşte activitatea la Dacia. Angajaţi de pe mai multe secţii vor rămâne la domiciliu

 

„Merg în şedinţa de consiliu al Sindicatului Autotursime Dacia şi vă promit că o să vin cu consiliul aici, să vă vorbească. Fiecare trebuie să spună lucruri care se întâmplă”, a transmis prin portavoce liderul greviştilor.

Ştirea iniţială – ora 08.34

La această oră, salariaţi ai S.C. METALIMPEX S.R.L (societate contractată de DACIA pentru preluarea deşeurilor metalice) protestează în faţa sediului din sat Argeșelu, comuna Mărăcineni, Argeş.

Potrivit unor surse din cadrul protestatarilor, există nemulţumirea că, de doi ani de zile, nu li se oferă angajaţilor o serie de beneficii stabilite prin contractul colectiv de muncă.

GREVIŞTII S-AU ADUNAT LA POARTA SOCIETĂŢII (VIDEO)

 

 

Mai exact, ar fi fost prevăzute creşteri salariale etapizate, odată cu majorările de la Uzină, lucru care – acuză greviştii, nu s-a întâmplat în ultimii doi ani. Conform declaraţiilor aceloraşi surse, la protest ar urma să vină şi unul dintre liderii de sindicat de la Uzina Dacia.

Societatea METALIMPEX are mai multe sedii în ţară, iar activitatea celui din Mărăcineni constă în colectarea şi valorificarea deşeurilor metalice de la Uzina din Mioveni.

[555x222px]SuperSambata_ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3