930×122 POSADA 5

azuraimobiliare

Partenerul de încredere al piteștenilor. AZURA Imobiliare Pitești vă oferă o relație, nu doar un produs sau o simplă adresă

Indiferent dacă doriți să cumpărați sau să închiriați o proprietate sau vreți să vă vindeți casa, procesul poate fi destul de stresant, mai ales dacă nu cunoașteți domeniul industriei imobiliare. Pentru a nu face totul singur, cea mai bună soluție e să apelați la o agenție imobiliară care să se ocupe de aceste lucruri pentru dumneavoastră. Există foarte multe agenții imobiliare pe piață, însă diferența o face calitatea serviciilor oferite.

Citiți și: Cum să vând o casă sau un apartament singur?

Ciprian Neagu (foto) este expert imobiliar și lucrează în piața imobiliară de aproximativ 20 de ani. A debutat în acest domeniu în anul 2001, iar în prezent este proprietar și Broker Imobiliar la agenția AZURA din Pitești, agenție 100% acreditată de către Ministerul Muncii.

AZURA IMOBILIARE PITEȘTI

Agenția imobiliară s-a înființat în anul 2012 sub numele de Neagu Imobiliare Pitești, iar începând cu anul 2020 s-a transformat în agenția AZURA.

Echipa agenției imobiliare AZURA este formată din profesioniști, oameni pasionați care fac “imobiliare” ca-la-carte, în mod transparent, onest, fără conflict de interese.

De asemenea, echipa dispune de abilități, experiență și recunoaștere oficială din partea autorităților și asociațiilor profesionale, din luna aprilie a acestui an, toată echipa finalizând cu succes cursurile de Broker Imobiliar din cadrul ABI (Asociația Brokerilor Imobiliari din România).

Echipa este în continuă creștere, tânără, dinamică și plină de entuziasm care vă poate ajuta în orice direcție aveți nevoie: spațiu locativ, spațiu comercial / administrativ, oportunități de investiție în imobile ce nu apar în piața „liberă”.

AZURA Imobiliare dorește să își mărească echipa constant, iar la finalul anului 2021 să aibă minimum 10 agenți activi în piața imobiliară din Pitești.

Mai multe detalii despre agenția Imobiliară AZURA puteți obține accesând site-ul www.azuraimobiliare.ro, e-mail office@azuraimobiliare.ro, telefon 0784 719 384.

 

Sediul agenției Imobiliare AZURA îl găsiți pe Str. Smeurei Nr. 44 Pitești.

De asemenea, începând cu luna ianuarie 2020, Ciprian Neagu a devenit Brokerul Imobiliar Exclusiv al Automobile Dacia SA. Astfel, până în prezent, a reușit vânzarea de proprietăți cu preturi ofertate în valoare de 4.575.000 euro.

Mai sunt doar 2 proprietăți de interes major în Mioveni, pe care le puteți găsi, AICI.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3