Donaris 930 x 122

parcari

Video: A ocupat tot trotuarul, cu parcarea mare şi liberă în spate. Replică memorabilă a poliţistului local

În cadrul acţiunilor de verificare ale Poliţiei Locale Piteşti care au vizat vehiculele staţionate neregulamentar, am surprins şi situaţii clare în care conducătorii auto ocupă fără nicio jenă întreg trotuarul.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Ca o scuză generală, spun că nu sunt locuri de parcare suficiente, iar în anumite zone din Piteşti chiar aşa este. De această dată, şoferul luat în colimator de poliţiştii locali a dat, cum se spune, cu bâta-n baltă, încercând să scape de sancţiune recitând aceeaşi „poezie”.

În momentul în care agenţii i-au transmis că, în spate, la aproximativ 50 de metri, este parcarea de la Ceair cu o mulţime de locuri libere, bărbatul a căutat din nou scuze, cum că vine în oraş rar.

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

Replica agentului local l-a lăsat însă mut pe contravenient: „Ce le spuneţi dvs. oamenilor care trec pe trotuar? Hai să fim serioşi!” (VIDEO)

 

Plecând de la acest caz, Primăria ar trebui să demareze o campanie de promovare a parcărilor supraterane care sunt pustii în Piteşti, cum e spre exemplu la Piaţa Ceair.

Cum? Simplu. La orele de vârf, echipaje ale Poliţiei Locale să fie prezente în zonă şi să îndrume şoferii care parchează aiurea către zona cu destinaţie adecvată, mai mereu liberă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3