New Profesional Consult 930 x 122

azuraimobiliare

Cum să vând o casă sau un apartament singur?

Știai că poți vinde un apartament sau o casă și singur, fără o agenție imobiliară din Pitești? Normal că știai!

Citiți și: Pitești, 2021: 10 sfaturi – Cum alegi o agenție imobiliară

Iată un sistem simplu, în 5 pași, ce garantează rezultate în timp scurt:

1. Evaluează-ți casa, prin comparația cu alte oferte de pe piață, valabile acum. Degeaba le compari cu ceva din iunie 2020 sau martie 2019. Aplică metoda comparației pe perechi de date recomandata de către ANEVAR, și utilizată de orice Expert Imobiliar din Pitești.

2. Scrie un text clar, concis, dar complet. Corect gramatical și logic în exprimare.

3. Realizează fotografii care să arate cât mai multe dintre atu-urile casei. Aplică tehnicile profesioniștilor (referitor la luminozitate, încadrare, dramatism).

4. Postează pe toate site-urile de anunțuri imobiliare vizibile în Pitești (www.imobiliarus.ro de exemplu). Postează și pe Rețelele de socializare și completează totul cu o filmare pe Youtube.

5. Ia legătura cu o firmă de producție materiale publicitare și comandă un banner “De Vânzare” pe care îl vei monta la loc vizibil pe imobil.

Sau, poți să stai liniștit, să te relaxezi, și să lași agenții imobiliari să lucreze pentru tine. Cele de mai sus necesită cunoștințe, experiență, timp și bani.

Colaborarea cu o agenție imobiliară acreditată din Pitești necesită o întâlnire de 15 minute și un telefon în prealabil.

Dacă te decizi să vinzi singur, îți dorim “Succes!”.

Dacă te decizi să iei legătura cu un agent imobiliar atunci îți recomandăm agenția AZURA Imobiliare Pitești la telefon 0784 719 384.

Au un colectiv de profesioniști acreditați de către Ministerul Muncii coordonat de unul dintre cei mai cunoscuți experți imobiliari din Pitești, dl. Neagu Ciprian.

Spor la vânzare!

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90