EcoMoto 930×122

ursi

Bucureştenii nu mai pot de dragul urşilor din Argeş. Le dau hrană din belşug pe traseu

Bucureştenii nu mai pot de dragul urşilor din Argeş. Le dau hrană din belşug pe traseu.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Sfârșitul de săptămână, care tocmai s-a încheiat, a reprezentat o perioadă aglomerată pentru Jandarmii Postului Montan Arefu.

După ce săptămâna trecută, jandarmii au amendat un bărbat din Bucureşti pentru hrănirea unei ursoaice cu pui, sâmbătă, o femeie în vârstă de 31 de ani, tot din București a fost sancționată de jandarmi după ce a fost surprinsă în timp ce hrănea un urs. Femeia a primit o amendă în valoare de 500 de lei, iar celelalte persoane care se aflau în zonă au fost avertizate despre pericolul creat și li s-a recomandat să-și continue drumul.

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

Jandarmeria Argeș transmite tuturor persoanelor care intenționează să tranziteze D.N. 7C Transfăgărășan despre faptul că urșii sunt prezenți foarte des pe carosabil și că vor aplica legea atunci când aceasta este încălcată.

De asemenea, jandarmii Postului Montan au mai fost solicitați să intervină în alte 20 de situații prin care au fost semnalate prezențe ale urșilor, toate sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Albcunegru spune:

    Am fost sambata pana la Balea Lac si inapoi. Au fost 7 intalniri pe traseu cu ursi, de fiecare data sa facut coada de masini pe ambele benzi sa faca poze cu ursul (la gradina zoologica e pe bani). O singura data am vazut sa dea cineva de mancare (7 intalniri ori 20-30 masini), ceea ce e sub 1% dar inconstienti exista. De vazut si dobitocii care claxoneaza in tunelul de la Balea.

  • Steliana spune:

    Inconstienti. Foarte bine ca se dau amenzi dar ce amend este aka de 500 de lei. Amenzile trebuie sa fie mult, mult mai mari, sa-I usture la buzunar iar daca nu le plates sa-I bage la puscarie. Numai asa pot fi disciplinati a esti nesimtiti care nu se gandesc numai la ei nu la raul pe cre il fac atat la animal cat si la oameni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90