Donaris 930 x 122

design

9 moduri creative de a folosi hota în designul bucătăriei

Hota de aerisire poate părea că nu este cea mai „glamorous” parte a designului bucătăriei. Mulți nici măcar nu înțeleg importanța sau beneficiile de a avea o hotă încorporabilă în propriile case. Unele țări au chiar coduri de siguranță și reglementări pentru hote, care necesită instalarea acestora în casă.

Citiți și: ÎNTRE ,,DRAGOSTE ŞI DESIGN’’!

Hotele sunt aparate electrice care sunt montate deasupra plitei sau aragazului pentru a elimina gazele fierbinți și mirosurile din gătit. Există fie hote cu aerisire, fie fără. Hote cu aerisire captează gaze fierbinți de la gătit și le îndreaptă în afara casei dvs., în timp ce aerul rece și proaspăt este lăsat să pătrundă. Majoritatea hotelor sunt realizate din diferite părți care participă la curățarea aerului din zona bucătăriei. Acestea includ iluminatul, filtrele, selectorul de viteză, sistemul de tuburi și suflanta.

Designerii de interior consideră hotele o investiție crucială pentru orice bucătărie. Aceste aparate nu sunt doar forța puternică din spatele aerului curat, ci și o piesă elegantă în bucătărie.

Hotele oferă atât frumusețe, cât și funcționalitate

Nu este nimic mai rău decât un aparat care nu are niciun aspect estetic, creat doar pentru a își face treaba. Mai jos am împărtășit câteva dintre trucurile noastre preferate pentru a încorpora hotele în designul bucătăriei tale. Unii designeri le numesc hote „trofeu” sau „piesă de declarație” și „aparat de bucătărie superstar”, iar noi suntem de acord.

Ce mai aștepți? Iată cateva dintre ideile noastre preferate pentru hotele din acest sezon. Care dintre aceste modele de hota incorporabila se potrivește bine în bucătăria ta?

1) Acoperă hota cu faianță

O hotă acoperită cu faianță poate face cu adevărat o declarație de design. Posibilitățile sunt nelimitate. Această variație de hotă încorporabilă îi va oferi bucătăriei o eleganță simplă și distractivă, care îți va face cu siguranță familia și prietenii să vorbească despre ea.

2) Fii creativ cu backsplash-ul

Urcă faianța până în tavan, încearcă un design mai decorativ sau mergi pe varianta simplă și curată cu un design de faianță Metro albă. Poate vrei un aspect mai comercial cu un backsplash din oțel inoxidabil. Sau poate considerați că stilul tău este mai modern și cauți o placă de sticlă. Indiferent ce se potrivește personalității tale., personalizează backsplash-ul pentru a face ca hota ta să iasă în evidență.

3) Încorporeaz-o

Casele tradiționale au arătat că o hotă încorporabilă este unul dintre cele mai bune moduri de a etala spațiul de deasupra plitei. Este ca și cum ți-ai pune fotografia ta preferată într-o ramă frumoasă.

4) Alege oțelul inoxidabil

Când vine vorba de hote, oțelul inoxidabil este o alegere clasică. Este ușor de curățat și, ca să nu mai vorbim, are un design superb. Hotele din oțel inoxidabil îți oferă ventilație de bucătărie la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Adăugă un pic de strălucire bucătăriei tale achiziționând astăzi o hotă din oțel inoxidabil.

5) Comandă o hotă personalizată sculptată

Nimic nu spune „lux” la fel ca o hotă de lemn sculptată la comandă. Această hotă încorporabilă se îmbină frumos cu dulapurile și oferă bucătăriei un aspect mai clasic.

6) Alege un model supradimensionat

Poate te consideri un bucătar profesionist și vrei ca bucătăria ta să aibă aparate de bucătărie de lux, la scară largă. Alege o bucătărie comercială în stil restaurant și o hotă de dimensiuni mari. Cine știa că ventilația din bucătărie ar putea adăuga un detaliu atât de atractiv unui spațiu?

7) Decorează hota

Utilizează câteva elemente decorative pentru a decora hota, experimentează cu culorile și designul sau adaugă o plintă deasupra hotei pe care să poți atârna diferite obiecte de decor distractive, pentru diferite anotimpuri.

8) Încearcă o hotă din fier

Nimic nu face o declarație ca o hotă din fier. Fie că îți place aspectul industrial, modern sau tradițional, o hotă de fier va ieși cu siguranță în evidență în bucătăria ta.

9) Vopsește hota

Îți place culoarea? Încerci să obții un stil de design mai cochet sau un look excentric? Vrei ca hota ta să se potrivească cu celelalte aparate electrocasnice albastre? Vopsește-o în acea culoare creativă care îți înseninează ziua.

Sperăm că aceste 9 sfaturi te-au inspirat să îți personalizezi hota și să o etalzezi ca punct focal în bucătăria ta.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3