930×122 CAPRA 5

calatori

Publitrans, anunț despre mutarea unui capăt de linie

Update, 8 martie, ora 13:14

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Începerea lucrărilor de modernizare a serviciului de transport public local de călători, care urmau să înceapă astăzi, 8 martie, au fost amânate.

S.C. Publitrans 2000 S.A. va anunța în timp util publicul călător referitor la data la care acestea vor fi demarate și, implicit, va intra în vigoare și mutarea capătului de linie al liniilor de transport 7B, respectiv 7.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Până la acel moment, traseul celor două linii de transport nu va suferi modificări.

Știrea inițială, 4 martie, ora 13:54 – Publitrans anunță: Schimbări la transportul public în Pitești!

În atenţia călătorilor S.C. Publitrans 2000 S.A.!

Începând cu data de 08.03.2022, capătul de linie al liniilor de transport 7B, respectiv 7, va fi mutat temporar, în staţia „Comisariat” (sensul spre Centru), anunță S.C. Publitrans 2000 S.A.

Acest lucru se întâmplă pentru a permite efectuarea lucrărilor de modernizare a serviciului de transport public local de călători din municipiul Piteşti.

Desfășurarea lucrărilor este preconizată pe o perioadă de aproximativ 6 luni.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Catalin spune:

    Da.de ce.pe ce considerente?populația pitestiului i sa cerut consimțământul?a fost întrebată?La fel si cu sala polivalenta.a cerut primaria acceptul locuitorilor vecini?cum sa eliberat autorizație de construcție fără să asigure numărul de parcări necesare.de ce sa se acapareze spațiul verde.vi sa pare ca avem prea mult?

  • Catalin spune:

    Primarul trebuie ss tina cont de parerea oamenilor pe care ii gospodărește ca d-aia e platit din banii cetatenilor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90