pizzeria sapori  930 122

traficantidroguri

Câmpulung și Curtea de Argeș, în topul traficului de persoane!

Astăzi, în liceele din Câmpulung Muscel a debutat o campanie de prevenire şi combatere a traficului de persoane. Campania a fost declanșată de autorități pornind de la informaţii conform cărora în Câmpulung există multe cazuri de acest fel, în special de racolare de tinere cu vârste între 14 și 20 de ani pentru prostituție.

Este vorba de Liceul cu Program Sportiv, de Liceul Tehnologic Auto şi de Liceul Teoretic „Dan Barbilian”. Elevii vor primi sfaturi şi informaţii de la jandarmi, psihologi şi poliţişti despre cum să se ferească să cadă în plasa traficanţilor.

Conform datelor disponibile până în prezent, cele mai multe probleme din Argeș pe linia traficului de persoane sunt în Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, zone considerate mai sărace. Pe lângă cerşetorie şi exploatarea prin muncă, exploatarea sexuală face cele mai multe victime în zonele amintite. În urma unor controale făcute în Câmmpulung, au fost întocmite deja mai multe dosare penale, iar unele unităţi cu profil de cazare au primit amenzi de 25.000 de lei pentru deficienţele constatate.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3