930×122 CAPRA 5

Albert Norel Venete

    Românul prieten cu actorii din „La Casa de Papel” face istorie în Olanda

    Românul prieten cu actorii din „La Casa de Papel” face istorie în Olanda

    Citiți și: Albert Norel Venete, antreprenorul român care a cunoscut succesul internațional, curtat și admirat de cele mai frumoase domnișoare

    Plecat peste hotare de mai bine de 7 ani, românul Albert Norel Venete își poartă cu dor țara în suflet, iar astăzi se poate mândri cu realizări excepționale.

    Norel Watches

    Este creatorul companiei Norel Watches – https://www.norelvnt.nl/, ceasurile lui cunoscând deja succesul internațional.

    Deși are doar 30 de ani, împlinirile lui profesionale s-au materializat după 13 ani de planuri, studiu și muncă, pentru că încă din adolescență Albert a simțit o atracție magnetică spre micile obiecte care indică ora.

    Și-a dorit să creeze ceasuri, după ce ani de zile a privit fascinat creațiile altora, în vitrinele magazinelor exclusiviste pe lângă care trecea zilnic.

    Atenție și minuțiozitate

    Albert Norel a știut mereu că îi place să facă lucruri ce presupun multă atenție și minuțiozitate, iar în viața de zi cu zi face totul cu răbdare, precizie, căutând perfecțiunea.

    Așa a creat primul lui ceas, muncă în care nu a pus doar pasiune, ci și convingerea că va aduce oamenilor ceva cu adevărat special și original.

    Vis împlinit

    Vizionar și curajos, tânărul a depus toate eforturile ca să-și vadă visul împlinit.

    Filme celebre

    Iubitorii și colecționarii de ceasuri așteaptă luni de zile să primească un ceas Norel Watches, iar unul dintre aceștia este celebrul actor spaniol Enrique Arce, din serialul „La Casa de Papel” sau „Money Heist” (Fabrica de bani).

    Cei doi au legat o prietenie frumoasă, după ce s-au cunoscut acum doi ani în Amsterdam. Personalitatea jovială a lui Albert și încrederea sa debordantă l-au cucerit definitiv pe celebrul actor. După ce Enrique a aflat despre creațiile românului, și-a dorit să fie printre posesorii unei bijuterii Norel Watches, pentru că ceasurile Norel sunt cu adevărat impresionante.

    „Vreau unul dintre ceasurile de lux pe care le faci la Norel Watches”

    Bună, Albert! Sunt Enrique Arce, Arturo Roman (personajul din serial) în carne și oase, dar fără ceas. Vreau unul dintre ceasurile de lux pe care le faci la Norel Watches.

    Ești un tip nemaipomenit, sunt foarte mândru de realizările tale și sunt sigur că vei avea succes cu ceasurile pe care le faci atât de bine. Deci, sunt în Spania și aștept ceasul meu, numărând minutele.„, a spus Enrique Arce, într-un mesaj video către Albert Norel Venete.

    Lucrate manual

    Creații de lux, ceasurile sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate, au un design original și dispun de un sistem automatic de funcționare, extrem de apreciat în lumea specialiștilor din acest domeniu.

    Bijuterii exclusiviste, ceasurile Norel au cadranul acoperit cu sticlă din safir și cristale Swarovski. În ce privește design-ul, Albert și-a arătat încă o dată iubirea pentru țara natală, realizând cadranul unuia dintre ceasurile lui de suflet cu imaginea 3D a munților Carpați, alături de morile din Olanda.

    În prezent, munca pentru crearea unui ceas durează aproximativ două luni, ceea ce ar putea părea un timp foarte îndelungat, însă pentru Venete măiestria și perfecțiunea primează. Tânărul român își dorește să facă mândru orașul Târgoviște, unde și-a petrecut copilăria și adolescența, mesajul lui Albert pentru lume fiind să creadă în visuri și să nu renunțe niciodată, el însuși fiind dovada vie că totul este posibil.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90